U Martova Me Fukar.an Nga Tirana, Por

Lajme

Ne redaksine tone ka ardhur nje rrefim interesant: Jam nga Prizreni. Para disa vjetëve e njoha një djalë nga Tirana, në të cilin u dashurova me gjithë shpirt, du ke qenë se ishte edhe Iidhja ime e 1. U dashurova me të me shi kim të parë. Un historikisht nuk është se kam pas ndonjë mendim p0zitiv për cunat nga Tirana. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Un dukem shume e bukur, kam floke te gjata dhe kembe si cdo vajze dhe un dua ti shijoje disa gjera ne jetee. Por, njohja me të më bëri që të Iargoj çdo mendim të keq nga vetja ime. Jam takuar me të në pIazh dhe pastaj çdo gjë shkoi shume mirë shkruan për Portalin tonë Kosovarja. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Rovena, nga Prizreni, por tash ka 2 muaj qe jam ndare nga ai, por smundem t’ju tregoj se cfar problemi kam pas me te. LEX0 ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE HAP REK IAMEN ME POSHTE