VIDEO/ Shiste banana 200 euro kilogrami, policia bashkiake ‘kap’ oligarkun

Lajme

Duke marrë shkas nga kokaina e kapur kohët e fundit në importin e bananeve nga Ekuadori, gazetari Altin Tufa ka bërë një video ‘rreng’ për policinë bashkiake..

Ai ka dalë në mes të rrugës për të shitur banan special sic ai i quan dhe u ka vendosur një ccmim prej 200 euro kilogrami.
Në moment ka ardhur policia bashkiake ku i pari duket mjaft i sjellshëm ku i thotë t’i largojë sepse do ja marrin.

Policët nuk largohen nga aty edhe pse ai ka vetëm 10 banane deri në momentin që gazetari vendos të largohet.

Ai arriti që ti shiste 5 banane 200 lek, fundja pa gjë nuk doli.