“Vjen deklárata e fríkshme”, kjo ishte bòmbá me e madhe pas mbýlljes BBV

Lajme

Gazetarja Zhaklin Lekatari pas sùlmeve ndáj Luiz Ejllit, është kthýer sërish në qendër të vëmendjes, për shkák se shkòi në Beograd dhe u shprèh se ndihèt “e sígùrt në një vend pa shqípe”.Edhe pse gjate ketij edicioni te BBV kemi pare shume deklárata dhe cudira, dùket se kjo e fùndít e Zhaklines i kaloi te gjítha limitet pasi ajo ka òfènduar shqíptaret ne nje menyre te fríkshme.

Sipas Zhaklines, ne Serbi eshte nje ambjent me i qete se sa ne vendin tone dhe Zhaklina dekláron se ajo ndihèt e sígùrt vetem ne nje vend ku nuk gjènden shqíptaret.