Vjen grushti i rènde! Luizín e gòdasín aty ku nuk prítet, ja cpo ndòdh

Lajme

Ermiona nuk e fshèhu kurrë mbështètjen dhe simpatinë kundrejt Luiz Ejllit brènda dhe jashtë shtëpisë.Dyshja dhùroi momente shumë të bukura dhe meme që kujtohen ende sot.Pas përfùndimit të spektáklit, dýshja nuk janë parë báshkë, por askush nuk e vuri re dùke menduar se Ermiona jèton në Itali.

Por ndrýshe qënka situata..Jona ka reaguar në një live TíkTok ku flet edhe për fituesín, i cili sipas sáj nuk i kthen as mesazh.